Anmeldelse: Fasandræberne

Konkurrence! Nymphomaniac, Directors Cut

unnamed

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT

Til december er det et år siden, den forkortede version af Nymphomaniac ramte danskerne midt i solar plexus. Inden da havde filmen vakt stor furore, og det faktum, at den forkortede version ikke huede Von Trier himself, var med til at gøre filmen til en af de mest hypede sidste år. GOF var da også på pletten og så Nymphomaniac – og vi var faktisk alle tre ganske glade for den (læs vores alternative anmeldelse af filmen her)

For en måned siden fik filmen repremiere i den forlængede (5 1/2 timer lange) version, og nu er turen så kommet til DVD og VOD-versionen. Og her kommer I ind i billedet. I kan nemlig vinde Nymphomaniac, Directors Cut på DVD, hvis I svarer os på, hvilken karakter i Triers “gode gamle” Riget, der er jeres favorit?

Vi trækker lod om et DVD-eksemplar blandt alle svar på mandag!

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Nordisk Film

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Fasandræberne