Lej en familie A/S

Happy Halloween

1459208

Faktisk er jeg ikke decideret fan af Halloween. Ud over det faktum at jeg ellers elsker udklædningsfester. Det er nok mere princippet i af fordanske en helt igennem amerikansk tradition. Men det er en hel anden diskussion. Lad os holde fast i det afsindigt fede ved, at man kan få lov til at klæde sig ud.

Der er selvfølgelig de oplagte kostumer. Vampyr, heks, pirat, noget med blod generelt fornemmer jeg. Men hvorfor ikke give udklædningen lidt mere kant, og selvfølgelig, et filmisk tema. Nu er det jo ikke en film/tv-blog for ingenting.

log lady

Personligt har jeg selv altid gerne ville være klædt ud som The Log Lady fra Twin Peaks. Lejligheden har bare ikke budt sig endnu. Det er et relativt let kostume som man sandsynligvis har det meste hængende derhjemme til. Det behøver jo ikke være så brunt som på billedet her. Eller er det en tur i en genbrugsforretning efter tweed nederdelen og så denne paryk, et par briller og en trækævle ej at forglemme.

edward-scissorhands

Edward Scissorhands fra Tim Burtons film af samme navn er også et hit i min bog. Se et glimrende eksempel her og en guide til hvordan man kan lave sine egne saksehænder her. Vil man ty til den nemme løsning, men stadig holde sig til Tim Burtons univers, så kan man købe et helt færdigt Edward Scissorhand kostume her.

collage_the birds

Sidst, men ikke mindst, kunne man klæde sig ud som Tippi Hedren fra Hitchcocks The Birds. Et ensfarvet suit, nogle fugle i sort pap. Skal man til en lidt forsinket Halloween fest, kan man sikkert finde kostumet på det store internet.

Skal I ikke til fest, kan I jo passende smide jer i sofaen og se en af de ovenstående film eller endnu mere i ånden, John Carpenters Halloween fra 1978.

Foto credit: www.buycostumes.com + stills fra The Nightmare Before Christmas, Twin Peaks, Edward Scissorhands. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lej en familie A/S