Happy Halloween

10 sæsoner, 236 episoder og 83 timer

We_were_on_a_break

Hvis det er gået nogens næse forbi, er jeg svært glad for tv-klassikeren Friends. Jeg har set samtlige afsnit adskillige gange og vil vove at påstå, at jeg kan battle de fleste, skulle det komme til en decideret Friends citat-quiz.

Derfor varmer det naturligvis også mit hjerte, at Netflix har taget serien under sine vinger og fra og med i morgen har gjort samtlige 236 episoder tilgængelige for os danskere. Og ja, jeg ved selvfølgelig godt, at TV2 og lillebror Zulu har vist serien igen og igen, men som med f.eks. Sex and the City, så sker det bare en gang imellem, at man er in the mood for ET specielt afsnit – kender I ikke det?

Jeg kommer i hvert fald personligt til liiige at søge en ekstra gang efter afsnittene med f.eks. We were on a breeeeak og You are ruining moving day for us.

Hvad med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Halloween