Højdepunkt fra Emmy Awards: Matthew McConaughey og Woody Harrelson

WILD

WILD_movie_poster

Det nye sort er tilsyneladende film om folk der skal finde sig selv ved at vandre store distancer gennem ødemarken og lignende affolkede områder. Jeg er fan af det og det pirker helt vildt til min udlængsel! Som I måske læste her var jeg virkelig begejstret for Tracks og selvom jeg (ud fra traileren at dømme) næppe tror at Jean-Marc Vallees Wild kommer til at ramme mig ligeså dybt som John Currans film gjorde det, så skal jeg i hvert fald se den. Jeg er klar på at lade mig overraske positivt.

Wild får først dansk biografpremiere i midten af februar 2015, så vi har lige lidt tid til at gå og glæde os i. Skal I se med?

2 kommentarer

 • Fanny

  Altså i princippet virker plottet rigtig godt, og jeg er også vild med den udlængsel, man får. Men da jeg så satte mig ned den anden dag og så “Into the wild” blev jeg hunderæd. Jeg synes, den er fuldstændig grænseoverskridende. Jeg ved ikke hvorfor. Måske fordi jeg ikke er vant til at se sådanne film, men mere dem, hvor det hele er pakket lidt ind. Måske fordi den er så rå. Måske fordi den konfronterer min frygt for ensomhed kombineret med min kærlighed til at rejse. Jeg er glad for, at jeg har set den, men det gør også, at jeg lige genovervejer, hvorvidt jeg skal se denne film eller ej. Men Reese Witherspoon ser ud til at gøre et rigtig fint stykke arbejde i den! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Jeg var jo ret vild med både Tracks og into the wild, særligt den førstnævnte. Så jeg tror jeg bliver nødt til at se Wild. Det er også lang tid siden jeg har set Reese Witherspoon i noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højdepunkt fra Emmy Awards: Matthew McConaughey og Woody Harrelson