I dit TV i aften: Emmy, Prada og Scorsese

Vi tipper om de bedste chick flicks

image3

Kender I filmsitet filmz.dk? Vi blev for nyligt spurgt, om vi ikke havde lyst til at lave et gæsteindlæg hos dem. Egentlig ville de gerne have en top 5 over vores favoritfilm, men det er altså f*cking umuligt – både sådan helt generelt, men også i dén grad, når man er tre piger med MEGET forskellig filmsmag. Anyway, de bad så i stedet om vores top 5 over de bedste tøsefilm, og selvom det heller ikke var nogen let opgave (faktisk blev vi ikke helt enige, men men), lod det sig nogenlunde gøre.

Hvis I vil se, hvilke chick flicks der har fundet vej til listen, kan I læse med her. Og lad os endelig vide, om I er enige, eller om vi har overset nogle helt oplagte film inden for genren!

God mandag til jer alle <3

4 kommentarer

 • Clara

  det er ikke en chick-flick, men har i hørt om den nye jessica chastain film der forhåbentlig snart kommer? the disappearance of eleanor rigby him/her/them?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hej Clara. Jeg har kun læst ganske lidt om den på IMDb – men jeg kan simpelthen ikke finde frem til en dansk premieredato på den. Mystisk da den jo HAR haft premiere i USA.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tid til kærtegn og The Notebook

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Gode bud, Tina! Sidstnævnte må næsten høre under vores kategori “Og alt med Ryan Gosling” ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Emmy, Prada og Scorsese