Tillykke til Friends. PS. Jeg føler mig gammel!

Tracks

Tracks-Film

I søndags kom jeg endelig ind og se John Currans Tracks. Siden jeg så traileren første gang har jeg glææædet mig til at se filmen og jeg blev på ingen måde skuffet. Ja, der er egentlig ikke så meget andet at sige end: for søren, skynd jer ind og se den imens den stadig går! Tracks er en virkelig fin og inspirerende film. Virkelig lækker rent visuelt og fortællingen, der bygger på en sand historie, gør sig rigtig godt som film. Det er jo langt fra altid, at film der er baseret på litterære forlæg og/eller virkelige hændelser kan bære at blive lavet til film.

Filmen handler om den unge, australske kvinde, Robyn Davidson (Mia Wasikowska), der sætter ud på en farefuld færd gennem Australiens vestlige ørken. En tur på 2700 kilometer uden andet selskab end 4 kameler og en hund samt de få mennesker hun møder undervejs.  Filmen gik virkelig ind og prikkede til min eventyrlyst og udlængsel. Så meget at jeg faktisk gik hjem og så Sean Penns Into the Wild (2007) bagefter. En film der i øvrigt også er meget anbefalelsesværdig!

Men tilbage til Tracks. Jeg giver filmen 5 knuckles. Bare se den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til Friends. PS. Jeg føler mig gammel!