Tiny Furniture

Tillykke til Friends. PS. Jeg føler mig gammel!

friends-quotes-ftr
Er det næsten til at forstå? Tv-serien Friends fylder 20 år! Wow jeg føler mig pludselig temmelig gammel. Jeg vil vove at påstå, at Friends er den serie – sammen med Beverly Hills 90210, som de fleste i min generation har et forhold til. Det sker i hvert fald jævnligt, at én af mine venner kommer med en reference til en scene i den geniale serie.

Jeg er især helt vild med de første sæsoner, for efter min mening tabte serien pusten en smule de senere år. Karaktererne blev lidt for ekstreme, hvilket jeg syntes gik ud over troværdigheden og dermed ødelagde morskaben lidt. Når det er sagt, må jeg sige, at niveauet har været imponerende højt i betragtning af, at serien kørte i hele ti sæsoner (1994-2004).

Jeg har mange yndlingsscener fra Friends. Én af dem kan ses i nedenstående video, hvor Ross bliver angrebet af en kat. Jeg griner stadig af det til trods for, jeg har set det 100 gange. Hvilke Friends-moments er jeres favoritter?

8 kommentarer

 • Marlene

  Stynes der er mange gode. Men det afsnit jeg har set flest gange er det Thanksgiving afsnit hvor Brad Pitt er gæstestjerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Åh der er så mange..
  Det afsnit jeg har set flest gange er Thanksgiving afsnittet hvor Brad Pitt er gæstestjerne ☺ også den hvor Ross får spraytan kan jeg også stadig grine af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den scene, hvor Rachel og Chandler ligger på gulvet i opgangen og spiser cheese case, og Joey så kommer gående, finder en gaffel frem fra inderlommen og begynder at spise med. Derudover har jeg en hel række yndlingscitater, og de fleste er fra Chandler, som altid har været min favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Selvom jeg ikke er en del af “Friends-generationen” (jeg er 16), så elsker jeg Friends. Intet mindre. Det samme gør min mor, min far og min bror på 13. Hjemme hos os fungerer serien som et hyggeligt samlingspunkt, og den er blevet set et utal af gange allesammen sammen og hver for sig. Der går ikke en dag, uden at nogen i familien refererer en begivenhed i det virkelige liv til en i Friends eller citerer en replik derfra. Dette er ingen overdrivelse! :) Jeg har på bedste Pheobe-manér svært ved at favoritisere en scene frem for en anden, for der er SÅ mange skønne!
  I øvrigt tak for en skøn blog! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Sofie. 1000 tak! Ej hvor lyder din familie skøn! :). Jeg tror du har ret i at den i hvert fald i Danmark har haft et bredt publikum. Den er jo også blevet genudsendt et utal af gange. Jeg hoppede fx også på “Dallas” som blev genudsendt efter skole i 90’erne. Den havde mine forælder og min ældre søster allerede dyrket i 80’erne :). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine W

  Både min datter og jeg elsker, elsker, elsker den episode, hvor Phoebe prøver at lære Joey fransk .. de blø de blø blø blø .. Ha ha ha. Har set den så mange gange, men griner stadig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Friends er den skønneste serie i verden. Jeg er vild med at se den, når jeg skal sove – alle afsnittene er så velkendte, at jeg kan lukke øjnene og se videre inde i mørket ^^ det er svært at vælge yndlings blandt så mange, men Phoebe og Mikes navneændringer er fantastiske, ligeså er scenen, hvor Chandler, Rachel og Joey spiser cheesecake fra gulvet. Og Halloween-afsnittene! Jeg kunne blive ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ja der er virkelig mange gode Ida. Måske derfor det ikke er trættende at se serien igen og igen :). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiny Furniture