On the road med Wim Wenders

Throwback Thursday: Luftens Helte

tale_spin_wallpaper_01_1024x0768

Jeg lå underdrejet med noget sygdom en dag i sidste uge = god tid til at browse lidt rundt på Netflix. Der faldt jeg tilfældigt over en af mine absolutte favoritter fra barndommens Disney Sjov. Fredagsunderholdningen var altså noget andet den gang i 1990’erne, am I right? Nøddepatruljen. Rip, Rap og Rup på eventyr. Og ja, Luftens Helte selvfølgelig (eller Talespin som serien hedder på engelsk). Jeg så lige et par afsnit og det holder altså stadig. Hvad med jer? Hvilke tegneserier var jeres yndlings, når Disney Sjov tonede frem på skærmen fredag aften?

I kan i øvrigt se introen til Nøddepatruljen her og til Rip, Rap og Rup på eventyr her. Ren barndomsnostalgi. Jeg er vel ikke den eneste der kan huske teksterne udenad, vel? ;)

2 kommentarer

 • Natassia

  Jeg var også på Luftens Helte, og Bubibjørnene synes jeg også var noget af de bedste! Især fordi de begge havde ret fængende titelsange. Sange som nogle gange bliver afspillet til mine fester :D folk synger altid med på dem – og vi er i aldersgruppen 26-33 haha. Det må betyde at det er rigtige klassikere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Haha ja lige præcis, Natassia! :) de er nemlig så meget ørehængere!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the road med Wim Wenders