Spoiler alert? Nah not really...

On the road med Wim Wenders

paristexas-300dpib-1024x684

Jeg er kæmpe fan af Cinemateket i Gothersgade og jeg er derfor også ret harm over Venstres forslag om at lukke stedet ned. Udover at jeg har brugt uendeligt mange timer derinde i forbindelse med filmhistorieundervisning på uni, så synes jeg også at det er et fantastisk sted at blive inspireret til at (gen-)opdage instruktører og filmgenrer.

Derfor vil jeg lige slå et slag for denne måneds program i filmhuset, der blandt andet byder på en serie med road movies af den tyske instruktør Wim Wenders. Jeg var selv svært begejstret for Paris, Texas som bliver vist hele tre gange. D. 27. september endda med besøg af instruktøren selv. Efter at have gennemgået Wim Wenders filmografi på IMDb gik det op for mig at det faktisk er meget få at hans film jeg har set, så jeg skal i hvert fald et smut eller to forbi Cinemateket.

Kan man ikke få nok af Wenders, kan man i samme ombæring bevæge sig ned på Gl. Strand, hvor udstillingen Places, strange and quiet viser mere end 20 storformatfotografier taget af instruktøren taget i perioden 1983 og frem til i dag.

I kan læse mere om Wim Wenders film og købe billetter lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spoiler alert? Nah not really...