Tip til gode "barsels-serier"!

Konkurrence! Vind billetter til Fasandræberne

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT!

Så er det blevet tid til endnu en konkurrence, og denne gang kan I vinde billetter til top-aktuelle Fasandræberne (som vi i øvrigt følger op med en anmeldelse af i næste uge).

Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvem DU havde set i rollen som Assad og Carl Mørck. Og I må gerne lege med tanken om, hvem det skulle have været i en amerikansk version, hvis det gør det lidt lettere ;-)

Vi trækker lod om 2×2 billetter i næste uge!

OBS! Billetterne kan benyttes fra den 6.oktober-10. oktober og igen fra den 20.oktober-20.november

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Nordisk Film.

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT!

 

40 kommentarer

 • Frederikke

  Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er så god til det med skuespillere, men vil alligvel gerne have en chance for at vinde billetterne ;)
  Jeg synes simpelthen at den første film var SÅ spændende, selvom jeg normalt ikke er til krimi.
  Jeg krydser fingre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uhhh…jeg synes det nuværende cast er ret perfekt – men ville elske at se Jack Nicholson og Joaquin Phoenix i de to hovedroller i en engelsk sproget udgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg tror Janus Bakavi vil være rigtig god som Assad og Jens Jørn Spottag som Carl Mørck

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg havde måske lidt uopfindsomt forestillet mig Farshad Kholgi og Ulrik Thomsen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  Personligt kan jeg godt lide Nikolaj og Fares som de danske hovedroller :). Hvis det skulle være amerikanske skuespiller kunne Jake Gyllenhaal som Carl efter filmen Prisoners eller Tom Hardy. Fares Fares som Assad er virkelig god, så hvem der skulle spille ham i en engelsk version er svær! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg leger lidt med den amerikanske tanke:
  Gael Garcia Bernal som Assad og George Clooney som Carl Mørk – JA TAAAAAK! Og store krydsede fingre for, at billetterne bliver mine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Anesen

  Jeg var desværre en af dem, der så filmen før jeg læste bøgerne (hvilket ellers er imod mine principper), så jeg har svært ved at forestille mig andet.. Men lege med tankerne kan man jo altid.. Jeg kunne godt se Dar Salim som Assad og måske Carsten Bjørnlund.. Jeg tror han kan være tilpas arrogant og øretæveindbydende, men samtidig sympatisk og godhjertet alligevel..
  Og i Hollywood-versionen.. Jamen Fares Fares er jo god :) Eller Dar Salim – han kan jo også sagtens på engelsk.. Og så Dermot Mulroney eller Jerome Flynn.. Så kan man jo så selg vælge om det skal være britisk eller amerikansk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Er faktisk helt vildt med den danske sammensætning, så syntes det er ret svært at “erstatte” dem med nogle andre Hvis det skulle være, skulle det være Jake Gyllenhaal som Carl og Barack Obama som Assad – ej en spøg til side med Obama, men jeg syntes Assad spiller den rolle så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig Nikolaj Lie Kaas gør det fantastisk, måske lidt til den unge side ift. bogen, men ellers perfekt! Han måtte godt reprise sin rolle til en amerikansk udgave ;) I forhold til Assad i en amerikansk udgave tror jeg at Diego Luna kan gøre det godt. Og så er der også noget ekstra pænt at se på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt have set Tom Hanks i rollen som Carl Mørk og som Assad tror jeg, at jeg ville vælge en ikke kendt skuespiller, fordi han netop skal ‘snakke’ og opføre sig helt specielt, og det tænker jeg nemt kan blive en smule falsk og urealistisk.
  – jeg krydser fingre for at vinde billetterne! ;)

  Anna
  anna-mad.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den svenske skuespiller Michael Persbrandt som Carl Mørk og den danske skuespiller farshad kholghi som Assad :) FED bog, glæder mig så meget til at se den som film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Da jeg så, at det var Nikolaj Lie Kaas, som skulle spille Carl, tænkte jeg først “Ej, sådan havde jeg SLET ikke forestillet mig ham!” Men efter at have set ham spille rollen, synes jeg, han er genial. Det samme for Fares Fares.

  I en amerikansk version vil jeg gerne se Leo som Carl. Egentligt bare fordi at han altid vil være mit ultimative crush :D
  Joaquin Phoenix kunne være interessant som Assad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg havde forestillet mig en ældre Carl mørck, som fx Kim bodnia og så zlatko buric som assad. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jesper Lohmann som Carl, Farshad kolghi som asad.. Den amerikanske er svær, Jack Nicholson som Carl, Sacha baron Cohen som asad – mere umage par findes vel ikke, de ville klæde hinanden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Læste “kvinden i buret” før jeg så filmen, og var ikke specielt glad for castet – især ikke Assad. I bogen er han jo meget ældre. Synes også at Lie Kaas er lige ung nok til at spille den omkring 50-årige Carl Mørk. Men synes dog efter at have set filmen, at skuespillerne gjorde det helt fint, og filmatiseringer behøver jo ikke være helt efter bogen.

  Jeg ved ikke helt hvem drømmecastet ville være – måske Tom Hanks som Carl? Han er ikke den der “dreamy” hollywood guy, hvilket Carl heller ikke er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dan

  Jens Okking er oplagt i rollen som Carl – han spillede rollen perfekt i “Strømer”. Hvor han forøvrigt vist også hed Karl!

  Yaha Hassan som Assad ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg havde ikke læst bogen, før jeg så filmen, så jeg var meget glad for begge skuespillere :) Så filmen igen her for nyligt, og synes virkelig de gør det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • morten

  Jeg tænker Saïd Taghmaoui som Fares Fares, og måske Leonardo DiCaprio som Carl, så han endelig kan få den Oscar ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg havde læst bogen inden jeg så filmen, men havde utroligt nok ikke helt kunne finde ud af hvem der var ‘min’ Carl Mørck. Den der kom tættest på var Jesper Lohman, men alligevel manglede der noget. Da jeg så fik set filmen, blev jeg positivt overrasket over Lie Kaas’ udgave af Carl Mørck. Det havde jeg ikke spået.
  I rollen som Assad, havde jeg først og fremmest set Farshad Kholghi – men synes Fares Fares gør et virkelig godt stykke arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Havde altid forestillet mig, at Carl var en del ældre end Nokolaj Lie Kaas, så derfor synes jeg at Tom Hanks ville være et godt bud på en amerikansk Carl :) synes Fares Fares gør det rigtig godt som Assad, og han ligner faktisk rimeligt meget den Assad som jeg synes at han så ud i mit hoved :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle HJ

  Jeg så Kvinden i buret, før jeg læste bogen, så jeg har svært ved at forestille mig nogen andre i rollerne. Men jeg synes nu, de gør det meget godt, selvom de er lidt unge. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  uuuh den er svær! Men måske lidt godt at kigge på som Carl Mørk som Clooney eller DiCaprio – begge lidt oppe i årene, men stadig lige i øjet jo! mums :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Jeg så Kvinden i Buret til en testvisning i Palads, og synes den var vældig god! Har desværre ikke fået læst bøgerne endnu, og synes derfor at Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares passer perfekt til rollerne. Til en engelsk version, tænker jeg Robert DeNiro som Carl Mørck og måske Dev Patel som Assad? Hmm… Der er så mange at vælge imellem! Haha, men tænker det ville være et godt match.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Hmm svært! Er ikke så god til det med skuespillere, men synes da umiddelbart, at han allerede er et ret godt bud. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Uh, det er svært. Hm. Jeg tror, at Carl Mørck skulle spilles af Claes Bang, og Assad skulle spilles af Said Chayesthe. Jeg skal se filmen uanset hvad, men det ville være så lækkert at kunne invitere en veninde med, hvor billetten er betalt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Uha, den er svær. Jeg har svært ved at forestille mig andre i rollen. Men skal jeg komme med et bud kunne det være spændende at se Clooney i rollen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Da jeg læste bøgerne havde jeg et ret klart billede af en type som Lars Brygmann som Carl. Så dukkede han op som politidude i Dicte, hvor jeg egentlig overhovedet ikke synes, at han gør det godt (hvilket måske også bare skyldes at serien er håbløs, don’t know). I rollen som Assad så jeg Ali Kazim for mig. Af en eller anden grund tænkte jeg, at Fares Fares er alt for høj til rollen?! Men jeg synes, at både Lie Kaas og Fares gjorde det vældig godt i Kvinden i buret, så jeg krydser fingre for at få fornøjelsen af dem endnu en gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I min fantasi var Carl Mørk knap så pæn som i filmen. Og måske lidt ældre end Lie Kaas. Men ellers meget godt ramt og nu kunne det ikke være andre efter den 1. film.☺ Ville mere have tænkt sådan noget ala Bjarne Henriksen eller måske Ulrik Thomsen og Ali Kasim eller evt. Farshad Kholgi inden filmatiseringen kom. Engelske stjerner kan jeg slet ikke lige forestille mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia k

  Det må næsten blive Omar Marzouk og Jakob Cedergren. Jeg har læst bøgerne, så blev lidt skuffet over filmen, selvom den nu var meget godt. Men glæder mig til, at skulle ind og se Fasandræberne i biografen, har læst bogen, men har hørt Fasandræberne skulle være bedre end Kvinden i Buret. Så er spændt :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gosia

  jeg tror originale par er bare perfekt og det er svært at forestille sig nogen andre, men i amerikansk version…hmm…Carl ligner lidt McNulty så Dominic West i denne rolle og måske Idris Elba som Asad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg ser helt klart Tom Hanks som Carl Mørck i den amerikanske udgave – han har det der rå, upolerede look og samme alder som Carl har i bogen :) Assad er lidt sværere, men måske Diego Luna? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunner

  Jeg kunne forestille mig Ulrik Thomsen som Carl Mørck og Farshad Kholgi som Assad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina P.

  Jens Albinus i rollen som Carl Mørck og Roland Møller som Assad. I den amerikanske udgave skulle Carl Mørck helt klart spilles af Leonardo DiCaprio og Paul Rudd som Assad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne D

  Bjarne Henriksen i rollen som Carl Mørck og Farshad Kholgi som Assad er mit forslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Efter at have set True Detective en gang eller to, kunne det have været interessant med Woody og Matthew i den amerikanske version.

  I en dansk udgave havde jeg egentlig mere forestillet mig en lidt halvsur/vred Anders W Berthelsen som Karl Mørck, og en mørk udgave af Gustav Giese som Assad…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg havde set Tommy Kenter som Carl Mørck og Farshad Kholghi som Assad.

  Har læst alle bøgeren og hold da op jeg glæder mig til at se hvordan de har fået Fasandræberen op på det store lærred :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Hmm, Omar Marzouk og måske Thomas Bo Larsen? CM havde jeg i hvert fald forestillet mig til at være ældre end Lie Kaas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg havde inden castet blev afsløret håbet på Mads Mikkelsen som Carl.
  Assad kan jeg ikke sætte et andet ansigt på…
  Glæder mig så meget til at se filmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene k

  uh synes det er gode danske skuespillere, men hvis den skal laves amerikansk skulle det være Liam Nelson som Carl mørk og lækre Cam Gigandet fra burlesque som Assard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Af danske skuespillere ser jeg hellere Lars Mikkelsen i rollen som Carl Mørck, der efter min mening, rammer den bitre og pessimistiske rolle bedre. Fares Fares gør det glimrende i rollen som Assad, men hvis jeg skulle vælge en anden, bliver det Farshad Kholgi.
  I den amerikanske version vil jeg sige Matthew McConaughey, som Carl Mørck, da jeg synes rollen ligger tæt op af Rust Cohle (True Detective) og han gør det brilliant. Som Assad vil jeg sige Aziz Ansari, da han har Assad’s humør og lidt dårlige timing, som ofte irriterer Carl.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til gode "barsels-serier"!