Throwback Thursday: Luftens Helte

Højdepunkt fra Emmy Awards: Matthew McConaughey og Woody Harrelson

454163736
Selvom hverken Woody Harrelson eller Matthew McConaughey blev belønnet ved dette års Emmy Awards for True Detective, så var deres tilstedeværelse til prisoverrækkelsen alligevel mit personlige højdepunkt i showet.

De to skuespillere fik æren af at overrække prisen for “Outstanding lead actor in a miniseries or movie”, der i øvrigt gik til den britiske skuespiller Benedict Cumberbatch. McConaughey og Harrelson strålede af overskud, og jeg synes, det er tydeligt, at de to har en virkelig god kemi. Måske det er én af grundene til at sammenspillet mellem dem fungerer så fantastisk godt i True Detective?

woody

De sluttede i øvrigt deres præsentation af med en lille reference til, at True Detective fornyligt er blevet beskyldt for at have plagieret Thomas Ligottis roman The Conspiracy Against the Human RaceHarrelson henvendte sig ironisk til McConaughey: “I’m grateful you had all the plagiarized lines”, hvorefter McCanaughey kiggede ud på publikum og grinede: “Was that too much of an inside joke?”.

Se deres optræden i klippet her, der desværre er en smule ude af sync:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Thursday: Luftens Helte