Vinderne af Kapgang billetter er...

Beatlemania Coming At ‘Ya

25iHGQDuREgjaVaivP6mKI65feA

Det er vist efterhånden ikke nogen hemmlighed, at jeg er ret så begejstret for den hedengangne supergruppe, The Beatles. Det har jeg blandt andet skrevet om her og her.

Og hurra. Fra den 11. september bliver det muligt at se The Beatles-filmen A Hard Day’s Night i en ny-restaureret udgave i de danske biografer. Filmen er en komedie fra 1964, hvor de fire rockdrenge spiller sig selv. Kan I heller ikke for nok af Paul, John, Ringo og George?

2 kommentarer

 • Jeg ELSKER The Beatles. Da jeg var yngre havde jeg deres sangtekster tapet på væggene i mit værelse. Jeg har bøger og cd’er med dem, og så har jeg Hey Jude-citatet “Take a sad song and make it better” tatoveret på min arm. Har da faktisk også haft en kat engang, der hed George, opkaldt efter George Harrison.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Fedt Cæcilie. De har jo nærmest også kun lavet gode sang. Og fedt med ægte fan-dedikation :). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Kapgang billetter er...