Not that kind of girl

Vi glæder os til: Gone Girl

Det er vist ikke den store hemmelighed, at jeg er SVÆRT glad for David Fincher. Manden er genial, synes jeg, og begår yderst sjældent brølere ( Please dont mention The Curious Case of Benjamin Button, host!) Endelig er han tilbage på det store lærred med den nye thriller Gone Girl  (med den IRRITERENDE danske titel Kvinden der forsvandt – Stop nu med de lamme oversættelser!), som ser tilpas “Finchersk” ud til, at jeg klapper i mine små, fede hænder af bar begejstring!

Som det oftest gør sig gældende hos Fincher, har vi med et dystert, (neo)noirsk univers at gøre, hvor det gode plot synes at være drivkraften, og karaktererne er lidt plagede og svære at sætte i bås fra start. Filmen følger New Yorker-parret Nick (Ben Affleck) og Amy (Rosamund Pike), der døjer med ægteskabelige problemer lige indtil den dag, Amy på deres bryllupsdag forsvinder under, hvad der ligner, yderst voldelige omstændigheder. Er Nick involveret i Amys forsvinden, eller er han blevet udsat for et komplot? Time – and Fincher – will tell…

Foruden Gone Girl glæder vi os til mange andre film her i efteråret! Stay tuned for et indlæg om netop efterårets film senere på ugen!

Gone Girl har premiere i Danmark den 23. oktober.

 

2 kommentarer

 • Jeg har lige læst bogen, og glæder mig derfor også helt vildt til filmen. Jeg elsker også Finchers andre værker, så håber virkelig ikke at den skuffer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jeg tror også, jeg vil kaste mig over bogen – men kan bare ikke finde ud af, om jeg skal gøre det før eller efter filmen?! KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not that kind of girl