Barely Legal Pawn, feat. Bryan Cranston, Aaron Paul & Julia Louis-Dreyfus

Throwback Thursday: I want to exchange an egg

I går var jeg ude for sådan et øjeblik på arbejdet, hvor jeg:

1) Følte mig nørdet 2) Følte mig gammel 3) Troede, at alle vidste, hvad jeg talte om

Det, der skete, var, at jeg citerede Beverly og den HERODISK BERØMTE scene, hvor Andrea og Steve skal have “byttet et æg” for adressen på en hip undergrundsklub, som Emily Valentine har arrangeret, kliken skal besøge.

Men hvad sker der, efter jeg har smidt mit – synes jeg selv – kløgtige citat ud (jeg lover, det passede godt til det, vi talte om)??? Mine kolleger sidder bare og glor mærkeligt på mig. Det udviklede sig naturligvis siden til en diskussion om, hvorvidt alle, der var +28 år, egentlig ikke BURDE kende til denne scene/citat.

Hvad siger I, kære læsere? Kan I jeres Beverly-citater på fingerspidserne, eller må jeg (og de to andre GOF’er, som naturligvis vidste, hvad jeg talte om) bide i det sure æble og erkende, at “the Beverly-ship has sailed”?!

10 kommentarer

 • Emma

  Jeg er 20, men selvfølgelig kan jeg lige præcis det citat – fantastisk afsnit i øvrigt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hvor er det stærkt, Emma! Og ja, det er et episk afsnit:) KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 23, og tror jeg ville kunne genkende de fleste BH90210-citater. Bruger ofte selv referencer fra serien i min hverdag, uden at tænke over det. Har en bekendt, der læser jura, hendes underviser tog engang udgangspunkt i “Donna Martin graduates”-afsnittet i en forelæsning om “et eller andet jura” – dét synes jeg er god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hvor er det fedt, Cæcilie! Både at du selv ynder at bruge citater fra Bev, og at en underviser også har gjort det. Yeah! KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  The Beverly-ship will never leave the harbor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Da jeg læste overskriften, kunne jeg godt huske jeg havde hørt citatet før, men ikke lige hvor… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Find dig en ny arbejdsplads hurtigst muligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hahaha! Well, Louise – det ville måske være lige drastisk nok! Men jeg blev også ganske chokeret over deres manglende viden lige på det punkt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barely Legal Pawn, feat. Bryan Cranston, Aaron Paul & Julia Louis-Dreyfus