Film og TV Q&A med Emily Salomon

Throwback Thursday: Baywatch!

baywatch

I sidste uge var Pamela Andersson i Købehavn, hvilket fik en del af mine mandlige venner og bekendte til at gå lidt i selvsving på diverse sociale medier. Ingen tvivl om, at Pamela kunne noget (ahem…) back in the 90’s iført opslidset OG nedringet rød badedragt – og mon ikke, der har hængt en plakat eller to med hende på drengeværelserne dengang?

Det, jeg egentlig vil sige med dette, er, at det jo ikke KUN var Pamela, der brillerede i rødt swimsuit. Generelt var alle skuespillerne fra Baywatch kæmpe stjerner, og i mange mange år var serien blandt de mest sete både i USA og herhjemme. Personligt elskede jeg serien og har haft on screen crushes på både Hobie (det var i starten, hvor jeg selv var ret ung – nååååh, hvor var han sød!) Matt og senere Cody <3

bay_2

Og nå ja, så KAN man jo ikke nævne Baywatch uden også at smide THE HOFF kortet. Manden er jo nærmest blevet kult på nuværende tidspunkt – på den gennemført kiksede/kitschede måde. Jeg er vild med det. Og hvor sjovt ville det i øvrigt ikke være at få Hoff’ens talkshow til Danmark? Nu HAR han jo allerede besøgt Sverige…

Var Baywatch også en serie, I fulgte – og hvem af de spændstige livreddere fik jeres hjerter til at banke?

3 kommentarer

 • Sabrina

  Mmm jeg var vild med Jason Momoa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Gud, havde da helt glemt, at han også medvirkede i Baywatch! For mig er han bare Khal Drogo fra Game of Thrones ;-) KH Signe, Girls on Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Hehe den har jeg stadig tilgode at se, den er åbenbart et hit :)

   Men Jason i shorts…hallelujah :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film og TV Q&A med Emily Salomon