Vi glæder os til: Boyhood

Film og TV Q&A med Sneglcille

10

Vi har været så heldige at få lokket nogle af vores personlige yndlingsbloggere til at lege med på en lille sommer Q&A. Naturligvis udelukkende med kløgtige (well…) spørgsmål inden for film og tv. Vi lægger ud med ingen ringere end Cecilie, aka Snegcille, som de fleste af jer sikkert kender lidt (eller meget!) til i forvejen. Men nu kan I blive endnu klogere på hende her:

Hvad er din(e) yndlingsfilm?

Jeg er nok mest til komedier og gyserfilm, og jeg ELSKER Talladega Nights med Will Ferrel og The Orphanage (spansk gyser) – og så er De Urørlige stadigvæk en af de bedste film jeg har set. Det samme er Farven Lilla, der også er en af mine yndlingsbøger.

Hvad er din(e) yndlingsserie(r)?

Jeg er helt pjattet med Orange is the new black og Homeland. Og Sex & The City.

Har du et “On screen crush”?

Som barn var jeg decideret forelsket i Crocodile Dundee. Det er jeg imidlertid kommet over. Nu har jeg en ting for Jimmy Fallon og Leonardo Dicaprio, fordi de er så pisse dygtige til det de laver. Og jeg er naturligvis også ekset med både Ryan Gosling og Bradley Cooper (selvom jeg sjovt nok slet ikke er til blonde mænd… Hm.)

Hvem skulle spille dig i filmen om dit liv?

En film om mig ville nok være en tacky romantisk komedie, og det skulle klart være med Kristen Wiig i hovedrollen.

Har du nogen “Guilty pleasures”?

Ja, dem har jeg mange af. Jeg er helt klart til både The Real Housewives og Keeping up with the Kardashians.

Hvilke(n) film får dig til at græde?

Jeg græder stadigvæk til Løvernes Konge. Og efter jeg er blevet mor, alt der involverer børn.

Er I enige med Cecilie i nogle af hendes valg?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi glæder os til: Boyhood