Mandlige gæstestjerner på Girls on Film

EMMY-nomineringerne

emmy

Den 25. august bliver der endnu en gang uddelt Emmy-statuetter, og også i år VRIMLER det med fantastiske serier og skuespillerpræstationer blandt de nominerede. Det er i sandhed guldalder for tv-serier i øjeblikket, og vi er selvsagt vilde med det!

Blandt topscorerne med flest nomineringer er nogle af vores egne favoritter her på bloggen – Game of Thrones (der fører feltet med 19 nomineringer) House of Cards, Orange Is The New Black, True Detective og Breaking Bad!

Det bliver spændende at se, om Kevin Spacey vinder over Bryan Cranston denne gang i bedste mandlige hovedrolle-kategorien (efter sigende blev hans sidste år eddikesur over, at han tabte), eller om begge de to herrer faktisk bliver overgået af enten Matthew McConaughey eller Woody Harrelson?

Og så er der jo den interne battle mellem Netflix og HBO, som også er ret interessant – og vinder Orange Is the New Black mon i bedste komedie-kategorien?

Se hele listen over nominerede her! Hvem holder I med i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandlige gæstestjerner på Girls on Film