Harmony Korine goes Dior

Vinderne af Netflix-konkurrencen er…

640429262_1395548750Øj, I var mange der gerne ville vinde 6 måneders gratis Netflix abonnement. Forståeligt nok. Vi har lavet en fair and square lodtrækning, og vinderne er:

Maibrit: “Der er ingen tvivl om, at min yndlingsserie er Orange is the new black, fordi den, kort sagt, bare er så helt fantastisk fangende, at jeg slugte begge sæsoner på ingen tid!”

Chilli: “Orange is the new black. Jeg elsker den serie. Man kommer til at få et forhold til alle de indsatte, og det er vildt at se, hvordan små ting kan betyde så meget i et fængsel. De finder ud af, hvem de virkelig er, når de bliver udsat for de forskellige ting, og man bliver både glad og sur, når de oplever medgang og modgang. Den er bare, lige som den skal være! Håber der kommer flere sæsoner.”

Sofie: “Min yndlingsserie må nok være Sherlock, skarpt forfulgt af Suits og New Girl. Generelt er jeg kæmpe fan af krimier, især engelske, men Sherlock er jo i en liga for sig selv. Så velskrevet og så godt spillet. Hurra for Benedict Cumberbatch!”

Tak for deltagelsen. Vinderne får direkte besked.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harmony Korine goes Dior