Vinderne af Netflix-konkurrencen er...

Very Good Girls

very_good_girls_xxlg

Dakota Fanning slog benene væk under mig som den noget så cute Lucy i I am Sam, og Elizabeth Olsen vandt mit hjerte i Martha Marcy May Marlene. Nu spiller de sammen i Naomi Foners instruktørdebut Very Good Girls.

To New Yorker piger bruger deres sidste sommer i storbyen sammen, inden de skal afsted på college. Sommerens store mål er at miste deres uskyld. De forelsker sig selvfølgelig begge i den samme fyr og så begynder balladen. Det er altså en typisk chick flick vi har med at gøre, men jeg synes nu alligevel traileren lover lidt mere end blot en letsindig, lettere overfladisk film om kærlighed og drømme.

Om den kommer til Danmark er stadig uvist, men mon ikke filmen meget vel kunne ende med at havne på en af VoD tjenesterne. Vi holder øjne og øre åbne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Netflix-konkurrencen er...