I aften i dit TV: Cast Away

Varm op til festivalsæsonen med en god musikfilm

GHLiaMW2

Skal I på festival i år? Jeg har allerede været på både SPOT Festival og Northside og håber også på, at det mirakuløst kan lykkes mig at skaffe en billet til Roskilde Festival (nogen der sælger én derude?). Jeg har aldrig prøvet at opholde mig i København, mens der er Roskilde, og jeg frygter, at det bliver helt forfærdeligt. Jeg vil virkelig gerne opleve Rolling Stones – hvem ved om man får chancen igen?

Jeg er svært glad for musik, og jeg kan derfor også godt lide at se en god musikfilm eller dokumentar fra tid til en anden. Jeg vil på alle måder anbefale dokumentaren George Harrison: Liviving In The Material World (2011), der er instrueret end ingen ringere end Martin Scorsese.

På trods af at jeg har set en del film om The Beatles, vidste jeg faktisk så meget om George Harrison, før jeg satte mig ned og så den 208 min lange dokumentar om det tidligere (og nu afdøde) medlem. Det skyldes, at der altid mest har været fokus på Paul McCartney og John Lennon som de kreative frontfigurer. Efter filmen var jeg både klogere og en kæmpe oplevelse rigere. George Harrison var en meget interessant mand, hvad angår både det musikalske men så sandelig også det spirituelle.

Jeg kan kun anbefale jer at se denne dokumentar, hvis I har den mindste interesse for The Beatles eller bare musik i det hele taget. Den kaster samtidig også et interessant blik på livsstilen og tidsånden i 1960-70’ernes England. Vidste I i øvrigt, at det var George Harrison, der finansierede Monty Pythons Life of Brian?

Har I nogle personlige musikfilms favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I aften i dit TV: Cast Away