Hvilken karakter fra Orange Is The New Black er du?

Top 3: Teen TV Crushes

beverly-hills-90210-season-2-sezonul-2-cast-photo

Vi har aldrig været nærige med at dele lidt pæne mænd her på bloggen. I dag dykker jeg ned i min fortid og finder frem til min top 3 over mine teenage crushes på TV.

1. DYLAN MCKAY

Ingen over og ingen under. Dylan må være mit største tv-crush i mine unge år. Her på bloggen er vi den generation (start 1980’erne -ahem), som har rådyrket Beverly, og jeg må indrømme, at jeg nogle eftermiddage stadig kan falde over et afsnit på TV 2 Zulu (jeg sad sågar her den anden dag og tudede til det afsnit, hvor Brenda næsten får brystkræft!). Jeg har tidligere skrevet om min splittelse mellem de to Beverly-hunks Dylan og Brandon, men jeg er helt klart til Dylan all the way. Det smil, det ar i øjenbrynet – åh!

2. JORDAN CATALANO

jordan

Jordan Catalano (Jared Leto) er den ordblinde bad boy, som får Angelas (Claire Danes) hjerte til at hamre hurtigt i My So-Called Life. Jordan er ikke nem at fange ind, og mon vi ikke alle har haft det crush på skolens lækreste fyr som var TOTALT uopnåelig? Lige indtil den dag, man måske endelig fik ham og senere så fandt ud af, at han alligevel ikke var all that! Jordan er egentlig lidt en nar i serien, men det ændrer ikke ved, at han ryger ind på en klar andenplads på min liste.

3. BAILEY SALINGER

promo-party-of-five-161578_1920_1301

For nogle uger siden skrev Signe om serien Party of Five (Vi bli’r i familien), hvor hun også nævnte sit teenagecrush på Bailey Salinger (Scott Wolf). Jeg var også vild med Bailey, og han og Sarah (Jennifer Love Hewitt) var jo bare det sødeste par. Én af vores læsere nævnte den anden dag på vores Facebook-side, at hun som voksen er skiftet fra at være vild med Bailey til at kaste sin kærlighed over på Charlie (Matthew Fox), og det er jeg helt på linie med. Faktisk synes jeg nu, efter jeg har genset et par afsnit, at Bailey er ret så irriterende. Men tilbage i 90’erne var han et hit i min bog.

Hvem er på jeres liste? Det er selvfølgelig også tilladt at nævne piger :)

9 kommentarer

 • Ann

  Årh, skønt indlæg! Jeg elskede Jordan Catalano og kravlede nærmest ind i fjernsynet da det blev sendt i 1995. Var SÅ knust da serien blev cancelled efter bare den ene sæson. Det gør mig stadig trist når jeg ser serien i dag. Den havde så meget mere på hjerte end andre serier. Men ellers stjal Brandon også mit hjerte. Han var sådan en god dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann. Ja hvad skete der for, at der kun kom én sæson? Så ærgerligt! Men i det mindste blev den så ikke udvandet som eksempelvis Beverly gjorde :). KH Stine/ Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var helt verliebt i Angel (David Boreanaz) fra Buffy.
  Og Young Hercules (Ryan Gosling) – ja, jeg var på den bølge før halvdelen af klodens kvinder faldt for ham ;)
  Nåh ja, og Matt fra Baywatch! Kan ikke huske hvad skuespilleren hedder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Miss Jeanett. Jeg har fuldstændig glemt Matt fra Baywatch!! Ej, han var virkelig en snitte. Tak for påmindelsen :). KH Stine/ Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fra lidt nyere serier vil jeg sige Ryan fra OC og the one and only Chuck Bass fra Gossip Girl <3 Hvad er der med de bad boys??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   hej Caroline. Sissel og Signe her fra bloggen er også helt vilde med Chuck Bass. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Her må jeg lige korrigere og nævne, at jeg jo personligt er mest til Nate i GG. Haha! Sportstyperne har altid været my thing ;-) Meeeeen Chuck Bass er heller ikke værst fra ca. midt sæson 2 og frem! KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh Ryan fra O.C må også være mit første tv crush – og O.C var faktisk også den første TV-serie jeg så, som ikke var for børn/en tegnefilmsserie. Jeg så alle 4 sæsoner på en måned (ahem…) da jeg gik på efterskole, og jeg har set det ofte siden, og er egentlig stadig ret hooked på ham Ryan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Girls On Film

   Hej Sofie. Han var da også cute. Jeg vil nu også sige at Seth kunne noget – sådan lidt nørdelækker ;). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken karakter fra Orange Is The New Black er du?