Sia vs Lena Dunham

Harmony Korine goes Dior

I kender ham måske fra Spring Breakers. Eller fra Kids, hvor Korine var medforfatter til den kontroversielle film om sex og stofmisbrug i 90’ernes New York. Som med disse to film, og hans øvrige bedrifter som eksempelvis Julien Donkey-Boy og Gummo er det tydeligt, at det ikke kun er de lidt ekstreme historier, men også en eksperimenterende æstetik han har for øje. Det samme gælder for hans seneste reklame for Dior, der ikke byder på klassisk Dior romantik, men derimod Die Antwoord og masser og røg og neon med undertoner af Alice in Wonderland. I like it! Hvad med jer?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sia vs Lena Dunham