Drew & Jimmy

Give it up for Jonah

kinopoisk.ru

Læsere, der har fulgt med i et stykke tid, ved, at jeg var (er!) en af dem, der var KÆMPE fan af The Wolf Of Wall Street. Leo havde en stor del af skylden, såvel som good old Marty, men det var alligevel Jonah Hill, der mest tog røven på mig i den film. Han er simpelthen genial som drugged up sidekick til Leo.

Jonah har tidligere mest været kendt for mindre roller i diverse indie-komedier som Superbad og Knocked Up, men mit personlige “crush” startede først i den fine film Moneyball, hvor han spiller talnørden Peter Brand, der – sammen med Brad Pitt som kæk baseballtræner – forsøger at revolutionere sporten ved hjælp af hardcore statistik og regneark! Jonah Hills rolle er mega underspillet, og Pitts og hans samspil er fantastisk, hvis I spørger mig.

I sidste uge fik min kæreste så overtalt mig til at se komedien 21 Jump Street, og igen må jeg erkende, at det klart var Jonah Hill, der fik mig til at sige ja tak (nej, jeg er ikke Channing Tatum fan – forstår faktisk SLET ikke, at folk synes, han er lækker?!?) Filmen var ikke just en fem-stjernet oplevelse, men jeg morede mig ret godt – ikke mindst takket være Jonah (og en herlig gæsteoptræden af “de originale” Jump Street drenge).
Om et par uger har efterfølgeren med den (u)opfindsomme titel 22 Jump Street premiere, og jeg kunne faktisk godt være forfalden til at skulle se den!

Er der andre Jonah Hill fans derude?

2 kommentarer

 • Åh, jeg elsker Jonah Hill!

  Han er en fantastisk skuespiller. Jeg fik for første gang øjnene op for ham i “Superbad” og har fulgt ham lige siden.

  Jeg har ikke set “The Wolf og Wall Street” endnu (det skal jeg virkelig snart!). Det lyder som om, han endnu engang spiller vidunderligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, hvor er jeg misundelig over, at du stadig har Wolf til gode, Louise! Både Jonah og Leo er fantastiske i den :-) KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drew & Jimmy