Gensyn med Mystic River

En seriejunkies bekendelser: Orange Is The New Black

orange

Sådan så det ud sidste sommer, da jeg fortærrede første sæson af Orange Is The New Black. Dengang havde jeg en hængekøje. Og en altan. Hvilket gjorde det muligt for mig at lave den perfekte kombination: binge watching og solbadning. I fredags kom hele sæson 2 af serien på Netflix, hvilket har betydet, at jeg har brugt en del timer med Netflix (denne gang på min sofa). Har I gjort det samme?

Jeg har dog ikke junket hele serien endnu. Fem afsnit er det blevet til, selvom jeg i princippet godt kunne have taget dem alle i ét rap. For nøj, jeg synes sæson 2 holder hele vejen indtil videre. Serien er virkelig godt skruet sammen, og jeg elsker især de små tilbageblik i tiden, som forklarer, hvordan de enkelte indsatte endte bag tremmer.

At dømme ud fra mit Facebook- og Instagramfeed er flere af mine bekendte også røget i Netflixfælden her i weekenden. Dog ser det ud til, at der mest er kvinder, der dyrker serien. Kan det passe, at mænd ikke synes, den er så fed? Jeg spørger jer mandlige læsere derude (hvis vi har nogen). Eller kvindelige læsere med mandekærester. :)

7 kommentarer

 • Astrid

  Jeg er enig, Stine!! En af de bedste serier ever.

  Vi ser den sammen, husbonden og jeg. Der var tilpas meget girl-on-girl-action i de første afsnit til han blev booked :-) Og det fortsætter jo i kombi med gode historier, fede karakterer der holder og lidt samfundskritik. What’s not to like?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt Astrid! Serien kan nemlig mange ting synes jeg, og den er jo ikke en pigeserie på linie med fx “Girls” eller “SATC” (selvom jeg nu synes “Girls” også sagtens kan ses af mænd). Og man må sige der også er nogle ret steamy scener i den, der burde kunne holde den mandlige interesse fanget ;). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Booked = hooked

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene S.

  Åååh, jeg glæder mig så meget til at se sæson 2. Den sidste uge har jeg siddet hver dag ved computeren fra morgen til aften dybt begravet i en eksamensopgave, der skal afleveres i morgen. Fuck, det har været og er hårdt, men i morgen er det slut.

  Så lige en dag på arbejde, og så videre til festlige dage i Århus til Northside, og det glæder jeg mig helt vildt til. Men men men… jeg glæder mig i den grad også til mandag efter festivalen, hjemme i København, hvor sæson 2 i den grad skal binge watches. Sæson nappede jeg på et dage i slutningen af 2013, og jeg synes ventetiden har været lang. Er godt nok også fristet til liiige at se et enkelt afsnit inden eksamensopgaven er afleveret, men er bange for at jeg ikke kan styre det, hahaha.

  Men godt at høre, at I kan lide den nye sæson, ej, men hvor jeg glæder mig! :-D – og til Northside, og en lang sommer og frihed uden eksamen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lene. Åh jeg husker udemærket ‘det forsømte forår’. Men bare rolig – friheden og (OITNB) er lige om hjørnet ;). Det er helt perfekt at stene serier efter festivaler. Det har jeg selv praktiseret mange gange. Knæk og bræk med opgaven :). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Startede på sæson 2 idag sammen med min kæreste :) Han er ret vild med den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gensyn med Mystic River