Grace in disgrace?

Throwback Thursday: Party of Five

party

Jeg var sådan ca. MEGA vild med serien Party of Five/Vi bli’r i familien – dog mindre vild med den danske oversættelse af titlen sådan retrospektivt – da jeg var yngre.

Den fine historie om de fem forældreløse Salinger-søskende Charlie (Mmmn Matthew Fox), Bailey (Mmmn Scott Wolf), Julia (Neve Campbell), Claudia (Lacey Chabert) og Owen (who cares hvem der spillede ham) gik bare lige i hjertet på mig, og jeg elskede at følge deres indbyrdes søskendeforhold og stridigheder på godt og ondt. Faktisk har jeg set samtlige afsnit af serien og spekulerede den anden dag på, om den mon kunne tåle et gensyn? Er der nogle af jer, der har set serien for nyligt? Og hvis ja, holder sådan en 90’er-svinger så stadig den dag i dag?

Min favorit var helt klart Bailey, og jeg havde et mega teencrush på ham. Kan huske, at han blev kaldt Tom Cruise’s tvilling dengang, og det er altså ikke helt forkert, hvis I spørger mig…

tomscott

Åh ja, hvem der bare var 15 år igen! Er der andre Party of Five tilhængere derude?

Image Credit: IMDb

I was a big fan of the 90’s series “Party of Five” when I was younger and have thought about watching it again sometime soon. Also, I was quite the smitten kitten with Scott Wolf, who played Bailey. Any other “Party of Five” fans out there?

1 kommentar

  • Tina

    Jo jo da. Det er da rigtigt… Han var dejlig…smilehullerne….øjnene❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grace in disgrace?