Vind billetter til The Salvation

Throwback Thursday: Blossom

cast-of-blossom-7

Kan I huske 90’er-serien Blossom? Jeg var virkelig vild med den. Ikke mindst på grund af Blossoms fede og modige tøjstil, hendes lækre storebror Joey og hendes skrupskøre nabo og veninde Six (hvor fedt et navn var det ikke lige?).

Blossom, der boede alene med hendes to brødre og far (moderen var sangerinde i Europa), blev spillet af skuespillerinden Mayim Bialik. Hun er i dag 38 år og har en rolle i serien The Big Bang Theory som Dr. Amy Farrah Fowler .

Blossom-Mayim-Bialik

Den rolle falder hende nok ikke synderligt svært, da hun har en Ph.D. i neurovidenskab. Ganske imponerende.  Det kan til gengæld tyde på, at hun ikke – i modsætning til sin rolle i Blossom – går synderligt meget op i tøj og stil. I 2009 medvirkede hun nemlig i TLC makeover-showet What Not To Wear – det var næsten blasfemi at se hende i det program.

I øvrigt havde jeg helt glemt, hvor skøn (og 90’er-agtig) introen til serien er.
Kunne I lide Blossom?

Photo credit: screencrush.com

1 kommentar

  • Åh jeg elskede også Blossom! Når man kender serien er det ret sjovt at se piloten, som er helt anderledes end resten. Moren er med, faren spilles af en anden skuespiller, og Joey hedder Donnie :D Det er i øvrigt meget skægt at Mayim Bialik er flere måneder ældre end Joseph Lawrence som spiller Joey. Elsker den slags nørdede facts!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til The Salvation