Fading Gigolo: Oplev Woody Allen som aldrende alfons

Sofia Coppolas 'The Little Mermaid'. Eller?

Screen Shot 2014-05-08 at 13.29.53

Jeg nåede lige at tænke, ‘hvad dælen, den film kan da ikke være blevet produceret SÅ hurtigt?!’ Og Sofia Coppola fan som jeg er, synes jeg også, at der var noget der var lidt off, i forhold til hvad hun plejer at byde ind med.

Screen Shot 2014-05-08 at 13.27.36

Så gik det op for mig… ah det er en spoof video! Men ikke desto mindre er den ret sjovt lavet, og i dén kontekst er den ret spot on med referencer til både SomewhereLost in Translation og The Bling Ring. Men jeg glæder mig nu stadig til at se frk. Coppolas eget(!) bud på H.C. Andersons fine eventyr.

Se Funny or Dies spoof her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fading Gigolo: Oplev Woody Allen som aldrende alfons