Vinderne af billetter til The Salvation er...

Anmeldelse: Ækte Vare

Søndag aften stod den på filmen Ækte Vare i Palads. Selvom jeg havde hørt rosende ord om filmen, var jeg alligevel bange for, at den vil falde i de værste kliché-brønde. Det forventer man næsten, når en film handler om en rapper og hans venner fra Brøndby Strand.

Jeg synes dog, at instruktøren Fenad Ahmad er kommet godt afsted med at skabe en lidt anderledes film, der dog ikke er uden bump på vejen. Enkelte steder synes jeg nemlig, at filmen sprang over, hvor gærdet var lavest, hvad handlingen angår. Og klichérne slipper den desværre heller ikke helt uden om. Til gengæld synes jeg, at den visuelle side i Ækte Vare spiller rigtig godt sammen med lydsiden. Mange steder fungerer filmen som små musikvideoer lidt a la Spring Breakers (dog knap så ekstremt). Det virkede om ikke originalt så i hvert fald forfriskende i en ny dansk film.

Jeg giver Ækte Vare tre knuckles [emoji fisted hand sign][emoji fisted hand sign][emoji fisted hand sign] og et par fierce håndtegn med på vejen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af billetter til The Salvation er...