Kødkataloget er klar til endnu en omgang på DR3

Vinderne af CPH PIX billetterne!

cphpixlogo2014_neg_black_rgb

Lidt senere end beregnet, men ikke desto mindre er vinderne af et sæt skønne CPH PIX billetter fundet. I denne omgang bliver det Maria-Louise og Tina, der kan glæde sig over et par ture i biffen under filmfestivalen. Der vil også blive sendt en mail direkte til vinderne.

Vi er spændte på at høre, hvad I har tænkt jer at tage ind og se, Maria-Louise og Tina? I andre kan også finde inspiration i hele CPH PIX programmet lige her.

2 kommentarer

 • Tina Mikkelsen

  Mange tak for billetterne – jeg glæder mig til at bruge dem!
  Jeg inviterer kæresten ind og se “The Zero Theorem”, og kan se jeres gæsteblogger anbefaler den, så mon ikke det er et godt valg af mandefilm:) sci-fi er ikke en genre, jeg normalt dyrker, men jeg elsker Christoph Waltz, og den lyder ret skør – så den må prøves.
  Det andet sæt billetter skal bruges med en veninde, og jeg tror det bliver den franske “Attila Marcel”, som skulle være lidt Wes Anderson’sk. Jeg regner med en sjov, charmerende og lidt skæv film med et farverigt persongalleri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina, dejligt at du har fundet god brug af billetterne! Det lyder som nogen gode valg. Jeg har også selv overvejet at se Attila Marcel:) mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødkataloget er klar til endnu en omgang på DR3