Mad Men Battle: Betty vs. Megan

Vi glæder os til: Sange fra skoven

Skærmbillede 2014-04-12 kl. 16.51.40

Michael Obert, tysk forfatter og journalist, har rejst til nogen af verdens mest afsides steder, og debuterer nu med sin første dokumentarfilm, Sange fra skoven. Filmen handler om Louis Sarno, der oprindeligt er fra New York, men som de sidste 25 år har levet tæt sammen med Bayaka-pygmæerne i de centralafrikanske regnskove. En sang, der viste sig at stamme fra netop dette folkeslag, første ham oprindeligt hertil, og han besluttede sig for at slå sig ned. I filmen følger vi Louis og sønnen Samedi på deres rejse tilbage til New York og en verden der er meget andeledes end den hverdag de har levet i de sidste mange år.

Det er sjældent, at man får mulighed for at komme tæt på folkeslag som lever så afsondret fra det moderne samfund, og jeg glæder mig virkelig til at se denne film, som helt sikkert kommer til at sætte nogen tanker i gang om netop kontrasten mellem disse vidt forskellige livsformer.

Sange fra skoven har premiere den d. 30. april. I kan se filmens trailer her.

I’m really looking forward to watching Michael Oberts first documentary, Song form the Forest. It premieres April 30th. You can watch the trailer here.

Foto credit: doxbio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad Men Battle: Betty vs. Megan