Vi glæder os til: Sange fra skoven

Toner fra Palo Alto

MCDPAAL EC008

Som jeg skrev i indlægget her, så glæder jeg mig rigtig meget til at se Gia Coppolas debutfilm Palo Alto. Der er stadig et par dage til filmen får premiere i USA, og hvem ved, hvornår den så kommer over Atlanten til de danske biografer. Men imens kan vi jo lytte til filmens soundtrack, som netop er blevet udgivet i dag.

Det er altid en lidt sjov oplevelse at lytte til soundtracks, da de forskellige numre kan gå i så mange retninger, hvilket Palo Altos også gør. Men efter at have hørt soundtracket her til aften er jeg endnu mere spændt på at se filmen.

I kan lytte til hele soundtracket lige her.

As you might have read here, I’m really excited about Gia Coppolas first feature film ‘Palo Alto’, which premieres in the US in a few days. Until it (hopefully!) hits Danish cinemas, you can listen to the soundtrack from the film right here.

Fotocredit: cineplex.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi glæder os til: Sange fra skoven