Eksorcisten - med introduktion af William Friedkin

Palo Alto

Gia-Coppola_web1

Teenagere og navnet Coppola er ikke nogen ny kombination. Virgin Suicides og The Bling Ring fra henholdsvis 1999 og 2010, begge instrueret af Sofia Coppola, tager sit udgangspunkt i teenagelivets udfordringer og oplevelser. En tematik, der til dels går igen i to andre af hendes film, nemlig Somewhere og Marie Antoinette.

Nu melder Sofias niece, blot 27-årige Gia Coppola, sig så på banen med filmen Palo Alto, om en række unge, der prøver at komme helskindede gennem teenageårene. Der er lagt op til en klassisk high school film med alt hvad det indebærer, men samtidig synes jeg at traileren giver mig en forhåbning om en film med lidt kant.

Jeg er i hvert fald meget spændt på at se Gias instruktørdebut. Filmen er baseret på en række noveller skrevet af James Franco, der ligeledes spiller en central rolle i filmen. Hvis man skulle være interesseret i at læse Francos skriblerier, kan bogen bag filmen købes her.

Filmen har premiere d. 9. maj i USA, men det vides endnu ikke hvis, og i så fald hvornår, den kan ses i Danmark.

News from the Coppolas! And this time it’s not an unfamiliar topic – teenagers! A theme that Sofia Coppola has worked with several times, and now it’s time for Gia Coppolas first feature, which also evolves around this. From watching the trailer, what is your thoughts about Palo Alto?

Foto credit: via

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksorcisten - med introduktion af William Friedkin