Kend din klassiker

Mad Men Battle: Betty vs. Megan

jessica-pare-megan-draperBetty-Draper-Mad-Men

Syvende sæson af Mad Men er i gang i USA (kan i øvrigt ses på amerikansk iTunes, hvis du ikke kan vente til serien bliver vist i DK), og uh det er godt. Mad Men er én af mine yndlingsserier, og det er helt forfærdeligt at tænke på at det er sidste sæson.

tumblr_m8clkp9Zhe1r17y54o1_1280

Jeg elsker seriens karaktergalleri, der omgiver Don Drapers udviklingshistorie. Og så er der jo kvinderne, som fylder en del i Dons liv: Betty og Megan. Jeg må indrømme, at jeg er begyndt at blive lidt irriteret på Megan, og det frydede mig, at der i sæson 6 var en åbning for, at Don og Betty kunne finde sammen igen. Det skete selvfølgelig først efter, at Betty var blevet tynd igen – Don dater ikke fede kvinder.

o-MEGAN-DRAPER-facebook

Betty har dog også sine også sine irriterende sider. Hun er ice queen gange tusind og opfører sig oftere mere som et barn end som en voksen. Men men…Betty har ikke haft det så let med sin utro ægtemand og sine neuroser, så hun bliver stadig min favorit frem for smukke Megan med hestetænderne.

Er I på Team Betty eller Team Megan?

Photo credit: nydailynews.com, huffingtonpost.ca.

The 7th and last season of Mad Men has premiered in USA. I am hoping that Don might leave Megan this season and get back together with his ex-wife Betty. Are you on Team Betty or Team Megan?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kend din klassiker