Nordens George Clooney?

Kvinden man hader at elske og elsker at hade: Claire Underwood

image

Jeg har nævnt hende adskillige gange før – den intrigante isdronning Claire Underwood i skikkelse af smukke og dygtige Robin Wright fra House of Cards. Og jeg indrømmer gerne, at jeg har en form for girl crush på hende, om end hun jo dybest set er pisse ond!

image

Hun er lidt sådan en kvinde, man både elsker at hade og hader at elske, ik’? Specielt i sæson 2 af House of Cards folder hun sig ud og får på nogle punkter Frank Underwood til at ligne et blidt lam. Arh okay, måske ikke – men handskerne kommer i sandhed af Claire, og hun skyr tilsyneladende ingen midler for at få sin vilje.

image

Hvorfor kan man så alligevel lide hende? Fordi hun er fascinerende. Og kløgtig. Og forbandet smuk på den der androgyne no bullshit måden. Jeg er sgu fan. There, I said it!

Image credit: Netflix

I am split between loving and hating Robin Wrights character Claire Underwood in House of Cards. However, I am indeed deeply fascinated!

3 kommentarer

 • Pernille S

  Jeg er SÅ enig!
  Mindst ligeså højt, som jeg elsker Frank Underwood, elsker jeg Claire. Hun er virkelig en sej kvinde – om end ret så ond – men med ben i næsen, som viser at kvinder snildt kan gå “hele vejen”, ligesom mænd, når det kommer til at tage hvad de vil have. På den måde matcher hun Frank perfekt synes jeg. Hvis Frank havde haft en kedelig provinsiel kvinde, havde serien slet ikke været, som den er. En stor del af dens succes, synes jeg kan tilskrives deres forhold, og skuespilpræstationerne leveret af dem begge. Det er så fedt at se!!
  Og så er hun jo mega lækker, så ja – girl crush for sure!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Og PS: jeg er slet ikke ked af at jeg elsker hende. Der er for mange blødsødne kvinder i film og serier til at man kan elske en, som er lidt (meget!) ond.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordens George Clooney?