3 gode par på TV

I love Bill

04-elevator

Jeg elsker Bill Murray! E.L.S.K.E.R ham! Han er sjov på den der helt tørre måde, og så er han en fantastisk skuespiller. Derfor undrer det mig også, at manden kun har været nomineret til en Oscar én sølle gang! Det var i 2004 for rollen som Bob Harris i Sofia Coppolas Lost in Translation. Han løb dog ikke med statuetten, om jeg forstår det! Det er absolut en af mine favoritfilm, ikke bare af dem Murray er med i, men helt generelt.

Han hev dog både en Golden Globe og en Bafta hjem for Lost en Translation, og det skal man absolut ikke kimse af, men overordnet set har der ikke været meget at hente statuette-wise for Murray. Så her følger min egen personlige tribute til den kære Bill med en række af mine favoritøjeblikke med Hr. Murray.

Lost in Translation

Groundhog Day

Tootsie

Hvad er jeres favoritfilm med Bill Murray?

I’m a big fan of Bill Murray, and this is a little tribute to him with some of my favorite Murray moments. Do you have any films in particular that you really like with Bill Murray?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gode par på TV