Film på væggene

Drinking Buddies

14367

Hvis I ingen planer har for I aften, kan denne søndags sidste timer jo passende bruges i biografmørket. Må jeg for eksempel anbefale Joe Swanbergs Drinking Buddies, der bliver vist om en times tid i Park Bio som en del af CPH PIX? En, ifølge PIXs programbeskrivelse, ‘både rørende og afsindig morsom film om romantiske, berusede forviklinger kønnene imellem’. Læs mere om filmen og køb billet lige her.

Foto credit: CPH PIX

 

2 kommentarer

  • Gitte

    Jeg har set den, og jeg kan lide den! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fedt, Gitte! Jeg nåede desværre ikke selv at se den forleden, men den skal helt sikkert på listen, for jeg har hørt meget godt om den. mvh Sissel / Girls On Film

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film på væggene