Monica Z - anmeldelse

SPOT Festival – nu også med film!

SPOT_747353aPhoto credit: Politiken/Gorm Olesen

Jeg er, som jeg tidligere har givet udtryk for her på bloggen, meget interesseret i musik. Jeg ynder derfor også at besøge en masse festivaler hver sommer. Sidste år blev det vist til hele fire styks.

Én af mine favoritfestivaler er SPOT Festival i Aarhus. Festivalen er virkelig hyggelig, fordi jeg som regel møder en masse, jeg kender, stemningen er afslappet, og man kan opleve en masse danske bands – både etablerede og upcoming. Og så ligger festivalen jo i skønne Aarhus, hvor jeg har familie men også tidligere selv har boet.

I år har SPOT Festival udvidet festivalen med SPOT Film. Her har de slået pjalterne sammen med CPH:DOX i forhold til at udforme et interessant musikfilmprogram.

Man kan eksempelvis se den fabelagtige dokumentar Mistaken for Strangers om bandet The National, som jeg anbefalede under CPH:DOX i efteråret.

En anden film, der også ser interessant ud, er En Køn Balance, som er en spritny, danskproduceret dokumentar af Astrid Dynesen. I dokumentaren undersøger hun det skævvredne kønsforhold i dansk musik gennem interviews med otte kvindelige musikere, deriblandt Nelson Can, som også kan opleves live på SPOT.

SPOT Film løber af stablen 1.-4. maj.

I like music very much and attend a lot of festivals every year. This year one of my favorites, SPOT Festival, has made it’s own film festival – SPOT Film – in collaboration with CPH:DOX. I cannot wait.  

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monica Z - anmeldelse