3 x Kevin Spacey

Film skal (ikke altid) ses i biografen

15862

Jovist, film skal som oftest ses i biografen. Men ikke altid.

Jeg er helt vild med ideen om at hive filmen ud af biografen og udvide oplevelsen ved at ændre rammerne man normalt ser film i. For ikke så lang tid siden var jeg til et The Big Lebowski-event, som både involverede white russians, bowling og badekåber. Udover at det var drønsjovt, så gav det også lige en ekstra dimension til filmen.

På CPH PIX kører de lidt det samme koncept i deres serie On Location, hvor syv af festivalens film netop tages ud af biografens vante omgivelser og vises i rammer, der passer ind i filmens tema eller fortælling. Personligt glæder jeg mig til at gense Alfred Hitchcocks thriller Rear Window om fotografen Jeff, der lænket til sin kørestol udspionerer sine naboer og pludselig bliver vidne til en forbrydelse.

I kan bestille billetter til filmen her og kigge nærmere på CPH PIX program her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 x Kevin Spacey