Shaken, not stirred

Frank Is Back!

2043105

Photo credit: Netflix

Jeg elsker, at Netflix har valgt Valentines Day til premieredato for hele den nye sæson af House of Cards. For eftersom House of Cards om noget er fuldstændig blottet for romantik, virker det derfor ret komisk og ironisk, at 2. sæson rammer streamingtjenesten på netop denne dato.

Det er et års tid siden, jeg så det sidste afsnit i sæson 1, og jeg har lige siden spekuleret kraftigt på, hvad der nu skal ske med skruppelløse Frank Underwood (Kevin Spacey) og hans ditto kone (Robin Wright). Da jeg forlod dem i sidste sæson, var Franks mission om at komme til tops i det Hvide Hus endelig lykkes, men mon ikke hans ondskabsfulde og manipulerende adfærd får konsekvenser!? Det lader det i hvert fald til, når man ser traileren for sæson 2. Og hvad med Zoe Barnes – vil hun slippe afsted med at modarbejde Frank? Der er mange ubesvarede spørgsmål, så det kan kun blive godt.

F**K Valentines Day – i morgen har jeg 13 nye afsnit af House of Cards.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shaken, not stirred