#dontsayrachel

Ellen Page er sej!

Image: Ellen PagePhoto credit: NBC News

Jeg har været vild med Ellen Page, lige siden jeg så hende som gravid teenager i Juno. Den 27-årige Ellen er dog ikke bare en dygtig skuespiller – hun er også meget modig. På Valentines Day sprang hun nemlig ud som homoseksuel på en konference arrangeret af Human Rights Campaign.

Det er egentlig utroligt, at det skal være kontroversielt at springe ud som homoseksuel i Hollywood nu om dage, men Ellen Page har tydeligvis haft mange kvaler ved at skjule den side af sig selv. Som hun siger i videoen:

“I am tired of hiding and I am tired of lying by omission. I suffered for years because I was scared to be out. My spirit suffered, my mental health suffered, and my relationships suffered. And I’m standing here today, with all of you, on the other side of all that pain.”

Sejt, Ellen! You go girl!

http://www.youtube.com/watch?v=AWIaYZEHOIg

2 kommentarer

  • Sofie

    Hun er SÅ sej! Jeg elskede hende i “Juno” og min respekt for hende steg efter den tale der – det er så godt gået!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#dontsayrachel