Surf's Up!

Aftenens film i dit tv: Boogie Nights

boogie

Jeg bliver så glad, når der for en gangs skyld kommer gode film i tv, der ikke er blevet vist 100 gange før. Seriøst, hvor mange gange har TV3 f.eks. vist Notting Hill (som jo ellers er en dejlig film, men som jeg simpelthen er SÅ træt af at se på nu!)?!

Anyway – i aften sender 6’eren, som en del af deres “Oscar-uge”, den glimrende Paul Thomas Anderson film Boogie Nights (1997). Både Juliane Moore, Burt Reynolds og Mark Wahlberg er SÅ gode i denne lille perle, og jeg kan på det varmeste anbefale jer at kigge med kl. 22, hvis I skulle have en ledig stund på sofaen.

Photo Credit: New Line Cinema

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surf's Up!