Tømmermænds-tv: Hvad skal du se 1. januar?

Vind billetter til Nymphomaniac!

image

Den er her, der og alle vegne! Og anmelderroserne vælter (ikke overraskende!) ned over Triers Nymphomaniac. Hvis du endnu ikke har set det fire timer lange film-epos, giver Girls On Film dig nu muligheden! Du kan nemlig vinde 2 billetter til filmen, hvis du blot svarer på, hvilken Trier-film, der er din favorit.

Vi trækker lod blandt alle svar på fredag den 3. januar.

Se trailer for filmen her:

Photo Credit: Nordisk Film

30 kommentarer

 • Anne-Mette

  Hej GOF :)
  Min ynglings er helt klart Melancholia, aldrig har jeg haft så ondt i maven i en biograf. Skræmmende god!

  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Girls….

  Min favorit er helt klart “Dogville”….

  Håber på at I kan hjælpe mig med at få en ny favorit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Uh! Det er svært at vælge, men jeg bliver altid overrasket over Dancer in the Dark, så det må være den jeg kårer som en af mine farvoritter. Trier formår at krydse musical-genren med social realisme i et råt visuelt og musikalsk univers, som jeg ikke har set mage til. Jeg elsker brugen af musikken, jeg elsker den hjerteskærende historie og frem for alt elsker jeg Björk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Teknisk set er det jo ikke rigtig en film… Men åh, ‘Riget’ er nu min yndlings-Trier. Så wack og sjov og sygt creepy på samme tid.

  Det. Er. Uhyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores favorit i det lille verdensfirma, er klart;

  Direktøren for det hele!

  Alternativt; Riget

  Glædeligt nytår herfra – keep up the good work;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Melancholia.

  Da jeg så filmen i biografen og det hele var ovre, sad jeg med tårerne strømmende ned af kinderne (vel at mærke uden at have opdaget det) og en puls som efter en 800 meter på tid. Helt uden fornemmelse for tid og sted og meget fysisk påvirket af de sidste 20 minutter af filmen.
  Det er imponerende, når film kan den slags…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Thing

  “Breaking the waves” selvom jeg også synes det er den mest tragiske. Men den er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hede

  Jeg kan bedst lide Dancer in the Dark. Den interesserer mig på en måde som ikke ret mange film kan gøre. Og så er den altså også bare ret barsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaMB

  Dancer in the dark – ramte mig lige i hjertet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt sikkert Melanchonia!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iih, hvor er det lækkert med gode konkurrencer.
  Jeg har virkelig svært ved at vælge, for de er alle så forskellige og specielle på hver deres måde.
  Men Dancer In the Dark gjorde simpelthen ondt et sted dybt i mig, som jeg ikke har prøvet før eller siden med en filmisk oplevelser. Jeg så den på efterskole med min værelseskammerat, som jeg havde fået den af, og vi sad i 10 minutter efter filmens slutning med armene om hinanden og bare græd og græd og græd. Men samtidig var filmen også virkelig god, og der var bare sådan nogle fine øjeblikke i, hvilket netop gør slutningen endnu mere svær at bære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Engberg

  Kære film-damer
  Breaking the Waves – fordi man aldrig glemmer lyden af kirkeklokkerne, som buldrer fra himlen til slut, når først man har set den film.

  Min kæreste og jeg er begge Trier-fans og har planlagt at se nyeste nøgne skud på stammen i det nye år – så det ville være en kærkommen gave:-)

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Min ynglings-Trier-film er Idioterne og ellers må jeg indrømme at jeg elsker Riget! Godt nytår og tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at dogville var en fantastisk film! Jeg har helt sommerfugle i maven om Nymphomaniac er lige så god:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Dancer in the Dark – det er en klassiker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob K

  Jeg synes at ‘Antichrist’ er dybt undervurderet – den er et nossespark rent visuelt, samtidig med at den for alvor revitaliserer Triers betydning som instruktør efter de lidt fesne ‘Manderlay’ og ‘Direktøren for det hele’. Ja den har nogle ubehagelige scener – men det bliver også en pegen tilbage mod tidens platte gys som ‘Saw’-serien o.l., men de film går kulturparnasset sjovt nok ikke i selvsving over hvor forfærdeligt det er. Og så synes jeg det er fantastisk at han giver skuespillerinder muligheden for at spille skurkerollen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde W.

  Melancholia! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • madeleine

  Antichrist! Den gjorde dybt indtryk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper Hellvik

  Hmmm ja hvilken én skal man vælge?

  Forbrydelsens Element var mit første møde med LvT og den gjorde et stort indtryk rent visuelt.
  Det samme kan siges om Europa, som var den første film jeg så alene i biografmørket…hypnotisk!
  Og Riget er ganske enkelt den mest originale tv produktion nogensinde!

  Men hvis jeg skal presse mig selv OG det skal være en film, så falder mit valg på
  Antichrist!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina b

  Helt klart melancholia! Den gjorde kæmpe indtryk på mig, og der er ingen anden film, der siden hen er kommet i nærheden af at give mig samme dystre følelse som den!

  Godt nytår !;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Fredsted

  Det må altså blive riget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i lang tid ville se Antichrist – den skulle været ret god :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er helt klart “Idioterne” fra 1998!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Min favorit er dancer in the dark. Men jeg glæder mig til at se den nyeste film. Ved i forresten hvornår den lange version kommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Melancholia, den går helt ind der hvor det gør ondt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg må faktisk være ærlig og sige at jeg aldrig har set en Lars Von Trier film :O
  Så dette må være den første, jeg håber virkelig jeg vinder, for Nymphomaniac har virkelig fået gode anmeldelser! Jeg krydser alle fingre og tæer! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Louise

  Sikke et svært spørgsmål! Bum bum.. Mange af hans film har gjort stort indtryk på mig – og har givet en særlig oplevelse, på hver sin måde. Men, skal jeg vælge (og det skal jeg jo ;-) ), så vil jeg nok sige Dancer in the dark. Den satte gang i følelsesregisteret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Søndergaard

  Breaking the Waves – som jeg første gang så 13 år gammel hjemme hos min farfar, dengang forstod jeg ikke det hele.

  Godt Nytår!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina B.

  ANTICRIST! Chaos reigns!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Antichrist fordi den sort-hvide intro i slow med barnet der falder stadig sidder dybt i mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermænds-tv: Hvad skal du se 1. januar?