24. december: Fra alle os til alle jer

Julebeskæftigelse: Tv-serie multitasking

The-White-Queen

Photo credit: HBO

Glædelig 3. juledag. Her er et lille pip fra mig, der i øjeblikket befinder mig på juleferie i smilets by Aarhus. Det har indtil videre været en rigtig dejlig jul, hvor der indimellem familiehygge, alt for meget mad og gåture heldigvis også er blevet tid til noget meget vigtigt: nemlig at se en masse tv-serier.

Som et fælles projekt er hele familien gået i gang med at gense første sæson af House of Cards, så vi er totalt opdaterede, når 2. sæson lander på Netflix i februar. Det er virkelig en fantastisk serie, som sagtens kan tåle et gensyn.

robb stark

Mmm..Rob Stark. Photo Credit: HBO

I øjeblikket abonnerer jeg på HBO Nordic, hvor jeg prøver at få set nogle af de serier,  som jeg er håbløst bagud med. Eksempelvis 3. sæson af Game of Thrones – I know, det er pinligt, at jeg ikke har fået set den endnu. Sagen er dog bare, at jeg synes, at sæson 2 var lidt kedelig og langtrukken til trods for al den vold og sex, der bliver smidt i hovedet på én i hvert afsnit. Og derfor har været svært for mig at komme i gang med sæson 3. Den vinter må da snart komme, ik…zzzzz?! :-)

En anden serie, jeg også er gået i gang med, er The White Queen. Jeg var håbløst forelsket i serien The Tudors om Henrik den 8. (så alle sæsoner på meget kort tid), og jeg håber, at The White Queen kan dulme mine cravings efter endnu middelalderromantik, drama og pæne kjoler.

Hvad ser I her i juledagene?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24. december: Fra alle os til alle jer