5. december: Girls sæson 2

Anbefaling: Prisoners!

Som faste læsere af bloggen ved, er vi i gang med en julefri julekalender her i december måned, hvor vi kigger tilbage på de bedste film og tv-serier fra året, der (snart) er gået.

Vi har allerede åbnet dagens kalenderlåge, men derfor vil jeg stadig gerne slå et stort slag for thrilleren Prisoners, der har premiere netop i dag. Filmen placerer sig nemlig særdeles lunt i svinget, når det kommer til de bedste film, jeg har set i år.

image

Prisoners er en af de (efterhånden sjældne) thrillere, der gør, at man uvilkårligt synker ned i biografsædet og krymper sig af ubehag og spænding. Plottet er veltænkt og skarpt, stemningen tung og neonoir’sk – på den gode måde – og man er konstant usikker på, om ens første indskydelse holder stik. Samtidig har instruktøren Denis Villenueve samlet et glimrende hold af skuespillere med Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal i front (haps i øvrigt!), hvilket sætter prikken over det berømte i.

Jeg har i dagens stormfulde anledning derfor trukket de sjældne 5 knuckles op af hatten! Bum.

[emoji fisted hand sign] [emoji fisted hand sign] [emoji fisted hand sign] [emoji fisted hand sign] [emoji fisted hand sign]

2 kommentarer

  • Holly

    Glæder mig du fik lidt flere Knuckles op af lommen ;p

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha! Ja, jeg har ellers været lidt fedtet med dem. Men vi var jo begge svært glade for den efter visningen ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5. december: Girls sæson 2