8. december: 3 X Ryan

9. december: Stoker

1185fae0f9308a86f7a5b5582ea96aee

Stoker er den sydkoreanske instruktør Park Chan-wooks første engelsksprogede film og handler om pigen India (Mia Wasikowska), der mister sin far i en bilulykke. Indias verden vendes på hovedet fra den ene dag til hinanden, da faderens, for India ukendte, bror, Charlie (Matthew Goode), pludselig flytter ind. Charlie er både charmerende og mystisk og India fornemmer hurtigt at der lurer noget unde overfladen. Samtidig kan hun ikke undgå at blive tiltrukket af ham. En tiltrækningskraft Charlie ligeledes har på Indias mor, Evelyn (Nicole Kidman).

282b30cd18c00c750011b177c2247ac9

Jeg var meget spændt, da jeg til dette års CPH:PIX satte mig i biografsædet for at se Stoker. Jeg er vild med Park Chan-wooks Vengeance-triologi (herunder Oldboy som jeg skrev om her), så hvordan ville denne oplevelse mon være nu hvor instruktøren havde vendt sig mod the dark side a.k.a. Hollywood? Min tvivl blev bragt til skamme, for Park Chan-wook leverede virkelig en både visuelt og spændingsmæssigt fantastisk film. Det er stadig en af de bedste film jeg har set i 2013.

Foto credit: Fox Searchlight

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8. december: 3 X Ryan