Dokumania: Ekspeditionen til verdens ende

18. december: Året der gik i YouTube-videoer

Mange af os er nok dagligt en tur på YouTube. For at se den seneste musikvideo fra favoritkunstneren, en sjov video som en af vennerne har sendt eller aktuelle optagelser, der går verden rundt. YouTube er mange ting. Og i dag faldt jeg så over denne mashup video med nogen af de mest populære YouTube videoer fra 2013. Det vil sige, det er ikke de originale videoer, men derimod remakes af disse i en stor sammenblanding.

Kan I genkende nogen af referencerne? Ud over de mest åbenlyse som for eksempel Robin Thickes Blurred Lines og Ylvis What Does the Fox Say? I kan også se nogen af de YouTube-videoer, der har været mest populære i Danmark i 2013 lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dokumania: Ekspeditionen til verdens ende