14. december: Hurra for Frank og Piper

15. december: Ice Road Truckers

Mackenzie_River_ice_road_-eFoto credit: via

Det er så her at jeg muligvis kommer til at afsløre en lidt… anderledes… side af mig selv. Jeg har ingen anelse om hvorfor jeg synes lige det her program er fascinerende. Men gang på gang har jeg fundet mig selv placeret foran fjerneren for at se … Ice Road Truckers. Et program, der blandt andet kører på DR HD, som handler om, ja, truckere der kører over isen for at levere deres last.

i-8407_1_letterFoto credit: via

Måske er det spændingsmomentet i serien. Når de over isen før den smelter! Kører de af vejen på grund af det glatte islag! Og undervejs i programmet finder man jo nogen af truckerne man holder mere med end andre. For eksempel den eneste kvinde på holdet, Lisa Kelly, der er en rimelig bad ass lastbilschauffør (en sætning jeg ikke havde regnet med jeg nogensinde skulle skrive).

iceroadtruckers7_gallery_lisa-PFoto credit: via

Men jeg kan ikke andet end at sige: se det! Det er perfekt tømmermænds-TV, hvis nogen af jer derude skulle være i den sitation. I kan se en lille teaser for serien her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14. december: Hurra for Frank og Piper