9. december: Stoker

10. december: Mr. Harvey Specter

image

Det er ikke alt, vi er enige om på Girls On Film, men en serie, vi alle tre er svært glade for, er den cool og temmelige prætentiøse (på den bedst tænkelige måde!) advokatserie, Suits. Jeg har tidligere skrevet om serien lige her – og hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Suits, synes jeg, du skal se at komme i gang! Om ikke andet så for at kigge på ham her: Harvey Specter (indsæt selv højlydt suk)

image

Harvey (IKKE Gabriel Macht, som spiller ham) har den der “Draper vibe” over sig, som man på besynderlig vis bliver draget af. Og det gælder selv de piger, der normalt slet ikke er til mænd i suits og lidt for velfriseret hår! Correct me if Im wrong, men Mr. Specter går altså ind hos kvinderne. Alle sammen!

Suits skulle i øvrigt vende tilbage i nye afsnit til marts. Yay!

4 kommentarer

 • Sandra

  Fantastisk serie!! Og helt enig, han er jo ret så lækker. Kan man vist ikke helt komme udenom :)

  Morede mig lidt, da jeg for et par dage siden opdagede, at han i Sex and the City er Carries ven, der kun har sex med modeller og så filmer dem samtidig. I den rolle er han knap så lækker og lidt buttet faktisk. Good job growing up Gabriel Macht ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja – og han har faktisk også medvirket i et afsnit af Beverly Hills 90210. Mænd bliver bare pænere med alderen;-) KH Signe /Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Møller

  Kan anbefale at se ham i “A love song for Bobby Long” – i selskab med bla Scarlett Johansson og John Travolta :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt, Frk. Møller – den har jeg faktisk aldrig fået set! KH Signe /Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9. december: Stoker