Girls On Film på Instagram

Gravity – filmen du (åbenbart) bare SKAL se?

Kender I det, når man egentlig ikke havde tænkt sig at se en film, men simpelthen føler sig forpligtet til det alligevel? Sådan havde jeg det f.eks. med Antichrist (nej, jeg er ikke udpræget fan af Trier!) og nu føler jeg så presset igen. Denne gang gælder det den nærmest helgengjorte Gravity. En film, hvis trailer jeg så for længe siden og tænkte…tsk. Men nu er jeg – som en anden fois gras gås – blevet stopfodret med anbefalinger af filmen de sidste par uger, så jeg ikke længere kan modstå presset! Derfor tager jeg i dag min kæreste under armen og 3D brillerne på – og vil glæde mig til at se, om jeg selv bliver en del af det rosende kor eller finder ud af, at jeg burde have lyttet til mit oprindelige tsk!

Hvad synes I selv om filmen? Er den hypen og stjernerne værd?

8 kommentarer

 • Katja

  Jeg har kun hørt at den skulle være urimeligt dårlig (hvilket umiddelbart stemmer ret godt overens med min oplevelse af traileren). Glæder mig til at høre hvad dommen er herfra! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så den til noget forpremiere for efterhånden 1 måneds tid siden, og havde absolut ingen forventninger. Især fordi jeg ikke er specielt imponeret over 3D, og endnu ikke har set en film, som ikke ville have fungeret lige så godt i almindeligt format. Men det har jeg nu! Så jeg er en af lovpriserne :-) Den er ikke så lang, men til gengæld s….spændende, og så er 3D altså 4/5 af fornøjelsen. Uden 3D havde der ikke været nogen film. Skuespillerne kunne for min skyld have været hvem som helst, selvom de skm gør det gnske udmærket :-)

  Så glæd jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er jo tarveligt at fortælle dig, når nu du er bukket under for hypen, men nu spørger du jo selv. Jeg synes ærligt talt ikke, at den var SÅ fantastisk. Den er rigtig flot lavet, og spændingen er høj undervejs, så det er udmærket underholdning. Jeg synes bare ikke, der var ret meget substans i den. Den var meget amerikansk, idet der egentlig var nogle fine metaforiske billeder (ligge i livmoder, tage sine første skridt), men de blev trukket ud og blæst op til et niveau, de for mig ikke kunne bære.

  Det er for mit vedkommende 3 uger siden, jeg så den, og når jeg ser tilbage, har den ikke gjort noget stort indtryk på mig. Men man kan jo heller ikke forvente at alle film skal skubbe til tankerne og give nye perspektiver på det levede liv – måske er det ok, at nogle bare er god underholdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes helt klart den er hypen hver, på trods af den nu og da er lidt for amerikansk (til min smag) og jeg ikke var helt glad for slutningen. Den er helt vildt flot, brugen er 3D rigtig god (det skal lige siges det er den første film jeg har set i 3D, så jeg kan selvfølgelig ikke sammenligne med så meget) og brugen af musikken er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holly

  God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lisberg

  Jeg kan se der er lidt blandede meninger, men jeg tror faktisk det handler rigtig meget om, hvilken biograf den ses i.
  Vi så den i Imperial med deres nye lydsystem, som filmen desuden anvender. Jeg synes den var helt fantastisk god og Sandra Bullock gør det virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Glæd dig til en fantastisk flot film. Især den første, relativt lange scene, der er taget i et take. Helt igennem flot lavet. Dialog og karakterer halter. Det er overfladisk, amerikansk og klichéfyldt, men se den for det visuelle og æstetiske, som ophæver den til én af de flotteste film, jeg nogensinde har set.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for jeres mange kommentarer – fedt at læse JERES meninger om filmen.

  Jeg må her, efter at have set den, erkende, at jeg hverken udbrød tsk eller var fuldstændig blown away. Faktisk synes, jeg I rammer rigtig fint det, der var (fantastisk) godt, og det, der ikke var! Symbolikken var for eksplicit og dialogen ret flad og klichefyldt. Normalt plejer jeg at være svært glad for George Clooney, men karakteren her var nærmest en parodi på storcharmøren himself. Måske overlagt på metamåden, men ikke desto mindre lidt irriterende. Sandra Bullock gjorde det helt okay, synes jeg. Rent visuelt er filmen sublim. Og jeg er helt enig med jer, der fremhæver den første, lange lange scene, som virkelig gennemført og spændingsfyldt. Alt i alt var jeg godt underholdt, og meget betaget af filmens visuelle udtryk, men jeg nærmer mig ikke de 6 stjerner. 4 knuckles ville den dog nok få! KH Signe / Girls On Film

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls On Film på Instagram