Anmeldelse: Sorg og glæde

Aktuelle filmanbefalinger på en lørdag!

Mud kommer endelig til de danske biografer, efter at have været længe undervejs. Filmen var nomineret til en Palme d’Or i Cannes i 2012 og skulle efter sigende være den gode Matthew McConaugheys bedste præstation til dato.

Premiere den 21. november

Lovelace ser i mine øjne ret lovende ud, om end jeg egentlig ikke er så glad for Amanda Seyfried. I denne spiller hun pornoskuespillerinde Linda Lovelace, og hun flankeres af cool skuespillere som Peter Sarsgaard, James Franco og Sharon Stone.

Premiere den 21. november

Prisoners er ganske enkelt en af de bedste film, jeg har set i år. For ja, jeg har snydt og fået lov at se filmen lidt tidligere, end den har premiere i Danmark. Jeg må ikke skrive noget udførligt om den endnu, men vil blot sige, at hvis I (som jeg) kan lide plotdrevne film, så SKAL I se denne thriller med Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal.

Forventet premiere den 5. december

2 kommentarer

  • Orh, jeg glæder mig vildt meget til at se Mud. Har hørt så meget godt om den, og synes virkelig min holdning til McConaugheys har ændret sig drastisk de sidste par år. Et par gode præstationer fra han side (og ja, her mener jeg også i Magic Mike). Glæder mig også til at se ham i “The Wolf of Wall Street”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Amalie. Ja, The Wolf Of Wall Street glæder jeg mig virkelig også til – er svært glad for både Scorsese og Leo ;-) Og det er som om, den kære McConaughey har opgraderet sine rollevalg lidt den seneste tid, og det klæder ham unægteligt! KH Signe /Girls On Film

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Sorg og glæde